Nieuwe features in Leadpro

10 juli 2017

Vragen over dit nieuwsbericht? Neem dan gerust contact met mij op.

Maarten Schrantée
Projectleider / consultant

Leadpro is continu bezig om de marketing automation software te verbeteren. Nieuwe features worden vaak maandelijks doorgevoerd. We willen marketeers en ondernemers alle tools geven om hun marketing makkelijker en beter te maken.


Nieuw: Mailen vanuit verschillende eigenaren

Emails kunnen nu vanuit verschllende verzenders worden gestuurd. Hierdoor wordt een meer gepersonaliseerde beleving gecreëerd voor jouw doelgroep. Als een sales medewerker als eigenaar is ingesteld van de contactpersoon, kan een email worden verzonden alsof deze door deze medewerker is verzonden. Dit geld voor zoveel medewerkers als je maar wil. .

Nieuw: Maatwerk velden toevoegen

Leadpro aanpassen aan de eisen en wensen van jouw bedrijf is belangrijk. En het meten van deze aanpassingen is net zo belangrijk. Vanaf nu kunnen we maatwerk velden toevoegen die je in je rapportages en notificaties meer inzicht geven. Denk aan extra informatie die je wilt opvragen bij je leads voordat je met ze in gesprek kan gaan.

Speelhuislaan 173
4815CD Breda

Algemeen:
+31 (0)76 785 23 23
info@Leadpro.nl

Support:
+31 (0)76 785 23 23

Overtuigd? Of heb je nog meer harde bewijzen nodig? We komen graag bij je langs voor een demo en het bespreken van je uitdaging.

Vraag een demo aan